ویزای کار آلمان یکی از قوی ترین ویزا ها در جهان است همچنین یکی از ثروتمندترین کشور های اروپا نیز می باشد. با توجه به این مسئله هر کشوری که دنبال پیشرفت در حوزه اقتصاد و مالی می خواهد باشد باید به دنبال نیروی کار بیشتر و با تجربه باشد. از این رو کشور آلمان برای پیشرفت و افزایش رشد اقتصادی و مالی بستر های زیادی برای کسانی که خارج از کشور برای کار میخواهند اقدام کنند فراهم کرده است.
از آنجایی که آلمان چهارمین کشور قدرتمند صنعتی در جهان است، تعداد صنایع و کارخانجات بسیار زیاد است به همین دلیل کشور آلمان در حال حاضر اقدام به جذب نیرو از سراسر جهان کرده است.
ویزای کار آلمان چیست؟
ویزای کار آلمان دو نوع است که شامل ویزای بلو کارت و ویزای عمومی می شود و به افرادی که دارای تخصص هستند و چندین سال سابقه کاری دارند داده می شود. این افراد میتوانند در آلمان با قرارداد کاری مشغول به کار شوند.
امروزه کشور آلمان با رشد منفی جمعیت رو به رو شده است و قصد جذب نیروی کار جوان را دارد از این رو به افرادی که برای کار به آلمان مهاجرت میکنند پاداش هایی در نظر گرفته شده است . آلمان با این روش سعی در جذب افراد متخصص دارد.
اگر قصد جدی برای مهاجرت کاری به آلمان دارید همین الان کلیک کنید
شرایط مهاجرت با ویزای کاری به آلمان در سال ۲۰۲۳ چیست؟
شرایط مهاجرت با ویزای کاری به آلمان یکی از بهترین روش ها میباشد البته در صورتی که بتوانید ویزای کاری آلمان را اخذ کنید.
برای دریافت ویزای کاری آلمان یک سری شرایط وجود دارد که در ادامه به شما خواهیم گفت:
- سن شما باید زیر ۴۵ سال باشد. در برخی از مشاغل ، تا ۵۵ سال هم میتوان برای اخذ ویزای کار اقدام کرد (مانند پزشکان متخصص).
- داشتن مدرک تحصیلی لیسانس (حداقل) که به تائید (ZAB) رسیده باشد.
- رشته تحصیلی و سوابق کاری شما باید متناسب با لیست رشتههای مورد نیاز باشد.
- فرد متقاضی ویزا باید پیشنهاد شغلی (Job offer) از سوی کارفرمای مورد تایید داشته باشد. دقت کنید پیشنهاد کاری مناسب باید از شرکتی باشد که مشکلات مالیاتی نداشته و تازه تأسیس هم نبوده باشد.
- داشتن رزومه کاری قوی، قابل استناد و مرتبط با رشتهی تحصیلی. با توجه به قوانین جدید (حداقل ۳ سال سابقه کار الزامی میباشد).
- تسلط به زبان آلمانی (حداقل در سطح A2) و یا انگلیسی (حداقل در سطح IELTS 5.5).
دو روش مهم برای گرفتن ویزای کاری آلمان در سال ۲۰۲۳:
به صورت کلی هفت روش برای گرفتن ویزای کاری آلمان وجود دارد و ما دو روش مهم و عالی برای گرفتن ویزای کاری آلمان به شما خواهیم گفت.
اخذ ویزای کار آلمان از طریق Job Offer
اولین روش برای گرفتن ویزای کار آلمان جاب آفر می باشد. حتما برای شما سوال شده است که جاب آفر به چه معناست. جاب آفر به معنای پیشنهاد شغل می باشد. به این صورت است که اگر فردی بخواهد از این روش ویزای کار آلمانی را دریافت کند باید از یک شخص یا کارفرما در کشور آلمان پیشنهاد شغلی داشته باشد. به عنوان مثال یک مهندس IT در کشور آلمان که به عنوان کارفرما در حال کار است میتواند با توجه به حوزه کاری و سابقه شما پیشنهاد شغلی دهد. شما میتوانید با این روش جاب افر آلمان را دریافت کنید.
ویزای جستجوی کار آلمان
دومین روش جهت گرفتن ویزای کار آلمان،جستجوی کار در آلمان است که شخص درخواست جستجوی کار در آلمان را میدهد. مدت زمانی که فرد میتواند در آلمان بماند ۶ ماه است و در طی این ۶ ماه شخص باید با توجه به رشته تحصیلی خودش جویای کار باشد. گرچه در سال جدید میلادی شرایط دریافت ویزای کار آلمان بسیار راحت شده است . اگر شما در رشته خود دو سال تحصیل تخصصی داشته باشید و مدرکی که دارید به تایید آلمان برسد، شما نیز میتوانید این ویزا را دریافت کنید. توجه داشته باشید که مهارت در زبان انگلیسی و یا آلمانی برای اخذ این ویزا ضروری است.
دوره آوسبیلدونگ برای مهاجرت کاری به آلمان
آوسبیلدونگ، یک دوره فنی حرفهای در آلمان است. این دوره متقاضی را برای ورود به بازار کار در حرفه های مختلف آماده میکند. مدت زمان این دورهها تقریبا بین ۱۸ تا ۲۴ ماه است. برای گذراندن این دوره شرایط سنی خاصی وجود ندارد، ولی بهتر است که سن شما بالای ۴۵ سال نباشد. هرچه سن شما شما پایینتر باشد احتمال موفقیت شما بیشتر میشود.
درمورد دوره آوسبیلدونگ بیشتر بدانید
شغل های مورد نیاز برای اخذ ویزای آلمان چیست ؟
کشور آلمان لیستی از مشاغل مورد نیاز خودش را اعلام کرده است. افراد در این زمینهها شانس بیشتری برای یافتن کار دارند. در زمان گذشته باید برای اخذ اقامت کاری حتما در شغلی که به رشته تحصیلی شما مربوط به شغل پیدا میکردید. در قوانین جدید شما میتوانید شغلی که تا حدی هم مشابه با رشته تحصیلی شما است را انتخاب و درآن مشغول به کار شوید. لیست منتشر شده توسط دولت کشور آلمان که در این حوزه ها نیازمند نیروی متخصص می باشند:
- طراحی صنعتی
- روانشناسی
- اقتصاد
- هندسه
- مهندسی برق
- مهندسی پزشکی
- علوم اجتماعی
- حسابداری
- مدیریت
- علوم تربیتی
- علوم اقتصاد
- علوم جانوری
- مهندسی تکنولوژی
- پرستاری
ویزا فریلنسری در آلمان
برای ویزای کار آلمان چه برای راه اندازی یک کسب و کار یا کار به عنوان فریلنسر، میتوانید برای ویزای خوداشتغالی اقدام کنید، اگرچه شرایط لازم برای هر کدام متفاوت است.
اگر تحت ویزای خوداشتغالی کسب و کاری راه اندازی میکنید، باید:
- اطمینان حاصل کنید که منافع یا تقاضای اقتصادی برای محصول یا خدمات شما وجود دارد.
- حرفه یا تجارت شما تاثیر اقتصادی مثبتی در آلمان خواهد داشت.
- شما کسب و کار خود را از طریق سهام یا تعهد وام تامین کردهاید.
- اگر خوداشتغالی شما به عنوان یک فریلنسر (Freiberufler) است، شرایط آن کمی متفاوت است و در صورت نداشتن ویزای کار آلمان شرایط زیر، میتوانید برای این ویزا درخواست دهید:
- شغل شما تأثیر مثبتی بر فرهنگ و اقتصاد آلمان خواهد داشت.
- میتوانید مدرکی مبنی بر وجود بودجه کافی برای تامین مالی پروژه های خود ارائه دهید.
- شما هر گونه مجوز لازم برای انجام کار خود را دریافت کردهاید.