توسعه فرصت فردا

آیا شما هم به فکر مهاجرت کاری هستید؟ مهاجرت کاری یکی از بهترین روش های مهاجرت است که به دو صورت اتفاق می افتد یا شما با تلاش فراوان ویزای کار کشور مربوطه خود را دریافت می کنید  و با رفتن به آنجا به دنبال کار میگردید یا در همین ایران جاب آفر «پیشنهاد کاری» دریافت می کنید و بعد از مهاجرت مستقیم به سر کار میروید.

یکی از اولین الزامات مهاجرت کاری این است که مهارت‌ها و صلاحیت‌های شما باید با تقاضاهای بازار کار کشور مربوطه برای شانس بهتر دریافت جاب آفر هماهنگ باشد. بلد بودن زبان رسمی کشوری که قصد مهاجرت به آنجا را دارید نیز یکی از اصل های مهم است.

شرکت توسعه فرصت فردا، مفتخر است که به شما در رسیدن برای شغل رویایی خود در کشور مد نظر شما کمک کند.

مهاجرت کاری چیست؟

مهاجرت کاری فرآیندی است که طی آن افراد برای اهداف شغلی از کشور خود به کشور دیگری نقل مکان می کنند. این معمولاً شامل دریافت پیشنهاد شغلی یا قرارداد کاری در کشور مقصد و سپس درخواست ویزای کاری یا مجوزی است که به آنها اجازه می دهد به طور قانونی در آنجا اقامت و کار کنند.

هر کشوری مقررات و معیارهای خاصی برای ویزای کار دارد، از جمله مهارت‌ها، حرفه‌ها و مدارک خاصی که مورد تقاضا هستند. این الزامات اغلب با نیازهای اقتصادی کشور مقصد مرتبط است. هدف کلی مهاجرت کاری پر کردن شکاف های نیروی کار در کشور میزبان و در عین حال فراهم کردن فرصت هایی برای مهاجران برای بهبود شرایط زندگی است.

فرم زیر را پر کنید تا همکاران ما برای رزرو تایم مشاوره رایگان در اسرع وقت با شما تماس بگیرند:

مهاجرت کاری - جاب آفر

چگونه مهاجرت کاری کنم؟ (صفر تا صد مهاجرت کاری)

مهاجرت از ایران به کشور دیگر شامل مراحل مختلفی است که بسته به کشور مورد نظر، دلیل مهاجرت (مانند اشتغال، تحصیل، سرمایه گذاری) و قوانین و الزامات خاص آن کشور می تواند متفاوت باشد. در اینجا چند مرحله کلی وجود دارد:

  1. کشور هدف: بر اساس اهداف خود، بهترین کشور مقصد را برای خود شناسایی کنید. عواملی مانند زبان، هزینه زندگی، فرصت های شغلی یا تحصیلی، فرهنگ و سیاست های مهاجرت را در نظر بگیرید.
  2. تحقیق درباره سیاست های مهاجرت: هر کشوری قوانین و سیاست های مهاجرتی خود را دارد. به طور کامل در مورد الزامات خاص، فرآیندهای درخواست، و جدول زمانی برای کشور مورد نظر خود تحقیق کنید.
  3. ارزیابی صلاحیت: برخی از کشورها نیاز به صلاحیت های خارجی برای ارزیابی دارند. این می تواند شامل ترجمه و تأیید اسناد آموزشی یا آزمون های ارزیابی مهارت باشد.
  4. درخواست ویزا: اقدام برای ویزا در این مرحله اتفاق می افتد شما میتوانید قبل از اقدام برای ویزا با یک وکیل مهاجرتی تماس بگیرید
    تیم توسعه فرصت فردا مفتخر است بابت پرسش های شما در زمینه مهاجرت کاری به سوال های شما پاسخ بدهد 
  5. برنامه ریزی مالی: از هزینه های مربوط به فرآیند مهاجرت آگاه باشید. این شامل هزینه های درخواست ویزا، هزینه های جابجایی، اقامت و غیره می شود.
  6. آمادگی: تا جایی که می توانید درباره کشور مورد نظر خود بیاموزید – فرهنگ، زبان، سبک زندگی، اخلاق کاری و غیره.
  7. مهاجرت:  پس از ورود به کشور جدید، اقدامات لازم را برای استقرار در آن انجام دهید. این شامل ایجاد ترتیبات زندگی طولانی مدت، ایجاد شغل در صورتی که قبلاً تنظیم نشده است، و ادغام در جامعه است.
مهاجرت کاری - جاب آفر

چگونه جا آفر بگیرم؟

دریافت پیشنهاد شغلی از یک شرکت خارجی یا در کشور مقصدی که قصد مهاجرت به آن را دارید فراتر از درخواست برای مشاغل خالی است. این نیاز به برنامه ریزی دقیق و تلاش های استراتژیک دارد تا شما را به یک نامزد جذاب تبدیل کند. در زیر چند مرحله برای در نظر گرفتن وجود دارد:

 

  1. یک رزومه قوی بسازید: رزومه شما باید به اندازه کافی قانع کننده باشد تا توجه مدیر منابع انسانی شرکت مد نظر شما را جلب کند. 
  2. شبکه سازی: شبکه سازی برای کشف فرصت های شغلی حیاتی است. با متخصصان رشته مورد علاقه خود ارتباط برقرار کنید، در رویدادهای مرتبط با صنعت شرکت کنید و عضویت در انجمن ها یا گروه های آنلاین مرتبط با حرفه خود را در نظر بگیرید.
  3. تحقیقات و شرکت‌های هدف خاص: شرکت‌هایی را در محل مورد نظر خود که متناسب با اهداف شغلی شما هستند، تحقیق کنید. این شرکت‌ها را در شبکه‌های حرفه‌ای دنبال کنید، با افرادی که در آنجا کار می‌کنند برای مشاوره یا اطلاعات تماس بگیرید، و مراقب آگهی‌های شغلی در وب‌سایت‌هایشان باشید.

۴. پورتال های شغلی: از پورتال های شغلی قابل اعتمادی استفاده کنید که به استخدام های بین المللی پاسخ می دهند. برای یافتن مشاغل موجود در مکان مورد نظر خود، بر اساس شهر/کشور فیلتر کنید.

۵. درخواست: برای مشاغل خالی مناسب با یک نامه پوششی سفارشی که علاقه شما به موقعیت و شرکت را بیان می کند و همچنین اینکه چرا برای این کار مناسب هستید، درخواست دهید.

۶. آماده سازی مصاحبه: اگر درخواست شما در فهرست نهایی قرار گیرد، برای مصاحبه شغلی دعوت خواهید شد. با سوالات متداول مصاحبه آشنا شوید و پاسخ های خود را آماده کنید. برای پیشنهادهای شغلی بین المللی، این احتمالاً یک تماس ویدیویی خواهد بود، بنابراین مطمئن شوید که برای آن فرمت آماده هستید.

۷. پیگیری: اگر در بازه زمانی مشخص شده پاسخی دریافت نکردید، فعال باشید و پس از مصاحبه با کارفرما پیگیری کنید.

فرق ویزای کار و جاب آفر چیست؟

به طور خلاصه، پیشنهاد شغلی یک پیشنهاد شغلی از یک شرکت است، در حالی که ویزای کار مجوز دولت برای یک فرد برای کار قانونی در کشور است. آنها به یک معنا به هم مرتبط هستند که اغلب شما برای درخواست ویزای کار به یک پیشنهاد شغلی نیاز دارید، و اگر شغل در یک کشور خارجی باشد، برای پذیرش و اجرای آن به ویزای کاری نیاز دارید.

بهترین شغل ها برای مهاجرت کاری کدامند؟

“بهترین” مشاغل برای مهاجرت کاری بسته به تقاضای کشور خاص می تواند متفاوت باشد. با این حال، در اینجا برخی از مشاغلی که معمولاً در سطح جهانی تقاضای بالایی دارند آورده شده است:

 

  • توسعه‌دهنده نرم‌افزار/دانشمند کامپیوتر: با ادامه تکامل فناوری دیجیتال، تقاضا برای متخصصان IT ماهر در حال افزایش است.
  • پزشک: پزشکان، پرستاران و سایر متخصصان مراقبت های بهداشتی اغلب در سراسر جهان مورد تقاضا هستند.
  • مهندس: مهندسان از عمران گرفته تا مکانیک و برق گرفته تا شیمی، اغلب به شدت مورد توجه هستند.
  • حسابدار: متخصصان امور مالی، به ویژه آنهایی که دارای گواهینامه های پیشرفته مانند CPA هستند، در همه جا مورد نیاز هستند.
  • فیزیوتراپ: با جمعیت سالخورده در چندین کشور غربی، فیزیوتراپیست ها شاهد افزایش تقاضا هستند.
  • دیتا ساینتیست: با انفجار تولید داده، متخصصانی که می توانند این داده ها را مدیریت و تفسیر کنند، تقاضای زیادی دارند.
  • کارگر ماهر: برق، لوله کش، نجار، جوشکار، و غیره، به ویژه کسانی که مهارت های منحصر به فرد دارند، در بسیاری از کشورها مورد نیاز هستند.
  • معلمان و مربیان: به ویژه کسانی که می توانند در زمینه های پرتقاضا (مانند رشته های STEM) تدریس کنند یا به زبان آموزشی کشور مسلط هستند.
  • دانشمند پژوهشگر: به ویژه در زمینه هایی مانند بیوتکنولوژی، داروسازی و هوش مصنوعی.
  • مدیر فروش: در بخش‌های مختلف، اغلب به فروشندگان ماهری نیاز است که بتوانند رشد کسب و کار را هدایت کنند.

بهترین کشور برای مهاجرت کاری ایرانیان کجاست؟

انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت کاری تا حد زیادی به عوامل فردی مانند سبک زندگی ترجیحی، فرصت های حرفه ای، راحتی محیطی، مهارت های زبانی و اولویت های شخصی و خانوادگی بستگی دارد. با این اوصاف، بسیاری از ایرانیان در کانادا، که به خاطر جامعه بردبار، اقتصاد پایدار و سیاست‌های مهاجرپذیرش شناخته می‌شود، فرصت‌های بسیار خوبی پیدا کرده‌اند.

کانادا برنامه های مهاجرتی متعددی مانند برنامه کارگران ماهر فدرال و برنامه نامزد استانی را با هدف جذب مهاجران دارای مهارت (مثل جوشکاری، رانندگی، پرستاری، برنامه نویسی و …) اجرا می کند. نکته مهم این است که کانادا تاکید زیادی بر تنوع و فراگیری دارد که فرآیند ادغام را برای تازه واردان آسان می کند.

مهاجرت کاری - جاب آفر

مهاجرت کاری به ترکیه

مهاجرت کاری به ترکیه می‌تواند شامل راه‌اندازی یک کسب‌وکار جدید یا گسترش کسب‌وکار موجود از یک کشور دیگر باشد. برای شروع یک کسب و کار جدید، حداقل سرمایه استانداردی وجود ندارد، اما اعتبار و امکان سنجی طرح تجاری می تواند در طول درخواست اجازه اقامت مهم باشد. در مورد بازرگانی خارجی مستقر که یک شرکت تابعه یا شعبه در ترکیه باز می کند، مجدداً برای شروع فرآیند، مجوز اقامت لازم است. داشتن یک پاسپورت معتبر، مدرک قدرت مالی کافی، شماره مالیات، بیمه درمانی معتبر و یک طرح تجاری معتبر یا مدرک موفقیت آمیز کسب و کار، یک قدم مهم است. همیشه به آخرین دستورالعمل های ارائه شده توسط اداره کل مدیریت مهاجرت وزارت کشور ترکیه مراجعه کنید یا با یک متخصص حقوقی متخصص در زمینه مهاجرت تجاری ترکیه مشورت کنید.

مهاجرت کاری به ترکیه چقدر هزینه دارد؟

هزینه کار در ترکیه به عنوان یک شهروند خارجی هزینه های مختلفی مثل هزینه های مثل دریافت پاسپورت، هزینه زندگی و … را دربر میگیرد:

  • ویزای کار و اجازه اقامت: هزینه ویزای کار ترکیه بسته به ملیت متقاضی متفاوت است. این اطلاعات را می توانید از سفارت یا کنسولگری ترکیه در کشور خود بیابید. به خاطر داشته باشید که کارفرمای ترک معمولاً درخواست مجوز کار را انجام می دهد که هزینه آن حدود ۱۰۰۰ TRY (تقریباً ۱۰۰ دلار از زمان نوشتن این مقاله) است. در نهایت، هزینه اجازه اقامت متفاوت است اما به طور کلی کمتر از ۱۰۰ دلار است.
  • هزینه های زندگی: این هزینه ها به شهر و سبک زندگی بستگی دارد. به عنوان مثال، استانبول بسیار گرانتر از شهرها یا شهرهای کوچکتر است. به طور متوسط، تخمین زدن حدود ۵۰۰ تا ۱۵۰۰ دلار در ماه برای اجاره، غذا، حمل و نقل، آب و برق و موارد متفرقه بی خطر است.

مهاجرت کاری به آلمان

آلمان مسیرهای متعددی را برای مهاجرت تجاری ارائه می دهد که هر کدام شامل مراحل و معیارهای واجد شرایط بودن می باشد. برای کارآفرینانی که قصد دارند یک سرمایه گذاری جدید را شروع کنند، درخواست ویزای تجاری یا خوداشتغالی لازم است، که نیاز به یک طرح تجاری قوی، اثبات سرمایه مورد نیاز (اغلب حدود ۵۰۰۰۰ یورو)، نشان دادن تجربه کارآفرینی، و اثبات اقتصادی یا منطقه ای دارد. نیاز به کسب و کار شما به همین ترتیب، فریلنسرها می توانند برای اجازه اقامت خوداشتغالی درخواست دهند، مشروط بر اینکه طرح تجاری دقیق، مدرک بیمه درمانی، شواهدی مبنی بر وسایل معیشتی کافی، و قراردادهای احتمالی یا تعهدنامه مشتریان آلمانی ارائه کنند.

برای صاحبان مشاغل مستقر که مایل به گسترش دامنه دسترسی خود به آلمان هستند، مجوز اقامت سرمایه گذار را می توان با نشان دادن تأثیر اقتصادی مثبت سرمایه گذاری، تعداد مشاغل ایجاد شده یا حفظ شده و تأمین مالی سرمایه گذاری مطمئن دریافت کرد. بنیان‌گذاران نوآوری نوآور که مدل‌های کسب‌وکار سودمند یا نوآورانه را برای اقتصاد آلمان پیشنهاد می‌کنند، می‌توانند مقرراتی را در سیستم مهاجرت آلمان بیابند که به یک طرح تجاری گسترده و اثبات پشتوانه مالی، اغلب از سوی شرکت‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر معروف یا سرمایه‌گذاران فرشته نیاز دارد. افراد حرفه ای که در شرکت های بین المللی به یک دفتر آلمانی منتقل می شوند نیاز به مجوز کار انتقال گیرنده درون شرکتی دارند. تمامی این ویزاها اقامت موقت را اعطا می کنند و پس از چند سال راه را برای درخواست اقامت دائم هموار می کنند. با توجه به معیارهای واجد شرایط بودن و الزامات مدارک مختلف، توصیه می شود به طور کامل تحقیق کنید یا با یک متخصص حقوقی در زمینه مهاجرت تجاری آلمان مشورت کنید. آماده باشید تا پتانسیل کسب و کار، مهارت ها و تجربه، مزایای کسب و کار یا کارتان برای آلمان و پایداری مالی خود را تایید کنید.

مهاجرت کاری به آلمان چقدر هزینه دارد؟

هزینه مهاجرت به آلمان به عوامل مختلفی از جمله نوع ویزا یا مجوزی که برای آن درخواست می کنید، کشور مبدا و سایر شرایط فردی بستگی دارد. با این حال، به عنوان یک راهنمای تقریبی، در اینجا چند هزینه وجود دارد که ممکن است لازم باشد در نظر بگیرید:

  • هزینه های درخواست ویزا: هزینه های ویزا بسته به نوع ویزا متفاوت است. به عنوان مثال، هزینه ویزای ملی آلمان (که شامل ویزای کار و تجاری می شود) به طور کلی حدود ۷۵ یورو است.
  • هزینه های کارت آبی و اجازه اقامت: کارت آبی اروپایی تا ۱۴۰ یورو هزینه دارد و اجازه اقامت تقریباً ۱۰۰ تا ۱۱۰ یورو هزینه دارد.
  • بیمه درمانی: برای اقامت در آلمان باید بیمه درمانی داشته باشید. نرخ های ارائه دهندگان غیر خصوصی می تواند متفاوت باشد، اما معمولاً حدود ۸۰ یورو در ماه شروع می شود.
  • محل اقامت: اجاره بسته به مکان، اندازه و مبله بودن آن بسیار متفاوت است. به عنوان مثال، در برلین، ممکن است ماهیانه ۷۵۰ تا ۱۰۰۰ یورو برای یک آپارتمان یک خوابه در مرکز شهر بپردازید و در خارج از مرکز کمی کمتر.
  • هزینه زندگی: این امر تا حد زیادی به سبک زندگی شما بستگی دارد، اما طبق برخی گزارش ها، هزینه زندگی برای یک فرد مجرد بدون احتساب اجاره بها می تواند ۸۵۰ یورو در ماه تخمین زده شود.

مهاجرت کاری به کانادا

مهاجرت کاری به کانادا اغلب مستلزم اخذ مجوز کار است و راه های مختلفی وجود دارد که می توان آنها را طی کرد:

 

  • مجوزهای موقت کار: این نوع مجوز به شما امکان می دهد برای یک کارفرمای خاص و برای یک دوره خاص در کانادا کار کنید. پیشنهاد کاری که دریافت می‌کنید ممکن است نیاز به ارزیابی تأثیر بازار کار (LMIA) داشته باشد – سندی که نشان می‌دهد برای پر کردن یک شغل به یک کارگر خارجی نیاز است.
  • مجوزهای کار باز: مجوزهای کار آزاد به شما امکان می دهد برای هر کارفرمایی در کانادا کار کنید، به جز برای کسانی که در لیست کارفرمایان غیر واجد شرایط هستند. این نوع مجوز معمولاً برای افرادی اعمال می شود که قبلاً در کانادا هستند و منتظر تصمیم در مورد درخواست اقامت دائم هستند.
  • مجوزهای کار پس از فارغ التحصیلی (PGWP): اگر اخیراً از یک موسسه آموزشی مشخص در کانادا فارغ التحصیل شده اید، ممکن است واجد شرایط PGWP باشید. این به شما امکان می دهد برای هر کارفرمایی در کانادا کار کنید و نیازی به پیشنهاد شغلی ندارید.
  • مهاجرت دائم: یکی از امکان های مهاجرت کاری دائمی سیستم اکسپرس اینتری است که مخصوص کارگران ماهر است. یکی دیگر از مسیرها، به ویژه برای آن افراد تاجر، برنامه تجارت ماهر فدرال است. هر استان در کانادا همچنین دارای یک برنامه نامزد استانی (PNP) است که می تواند منجر به اقامت دائم شود.

مهاجرت کاری به کانادا چقدر هزینه دارد؟

هزینه مهاجرت به کانادا بسته به عوامل مختلفی از جمله نوع ویزای مورد نظر، تعداد متقاضیان (در صورت درخواست خانوادگی) و استخدام نماینده قانونی متفاوت است. در اینجا یک شکست تقریبی وجود دارد:

 

  • هزینه های درخواست: برای برنامه اکسپرس انتری (مانند کارگران ماهر فدرال)، هزینه ۸۲۵ دلار کانادا برای هر متقاضی بزرگسال و ۲۲۵ دلار کانادا برای هر فرزند وابسته است.
  • هزینه حق اقامت دائم (RPRF): پس از تایید درخواست، هر بزرگسال باید RPRF 500 CAD را بپردازد.
  • بیومتریک: هزینه بیومتریک می تواند ۸۵ دلار کانادا برای هر نفر یا ۱۷۰ دلار کانادا برای یک خانواده باشد.
  • معاینات پزشکی: بسته به کشوری که معاینه در آن انجام می شود، هزینه ها برای معاینات پزشکی مورد نیاز متفاوت است.
  • گواهی های پلیس: الزامات و هزینه ها بر اساس کشور متفاوت است.
  • هزینه‌های ترجمه و تایید اسناد: بسته به شرایط شخصی شما، ممکن است نیاز به ترجمه یا تأیید اسناد خاصی داشته باشید و این خدمات می‌توانند هزینه‌های مرتبطی داشته باشند.
  • آزمون‌های زبان: مهاجران باید در آزمون زبان انگلیسی یا فرانسوی شرکت کنند. هزینه ها بسته به سازمان و مکان آزمایش می تواند متفاوت باشد.
  • وکالت حقوقی: اگر مشاور یا وکیل مهاجرتی را استخدام کنید، هزینه ها به میزان قابل توجهی متفاوت خواهد بود.